Новородените

Рейтинг на най-добрите колички за 2016 година

Изборът на детска количка е трудна задача. Добрият модел трябва да има висококачествена тапицерия, колела с висока пропускателна способност, надеждна възглавница, добра защитна качулка. Ако това е модел за ходене, тогава трябва да се обърне внимание и на предпазните колани, защитна козирка.

Модерни колички: помощ при избора за бъдещи майки

Какво трябва да търся при избора на модерна количка? Новите модели имат функции, които улесняват мама да се грижи за бебето си. В нашия преглед - офроуд превоз, бастун, велосипед, модели с държачи за чаши и джаджи.

Разликата между близнаци и близнаци: как да различим подобни деца

По какво се различават близнаците от близнаците и каква е особеността на развитието и зачеването на тези деца. Какви фактори влияят на раждането на близнаци и близнаци. Каква е вероятността за тяхното раждане. Характеристики на образованието на близнаци и близнаци.

Какво мога да ям след раждането какви храни могат майките на HB

Какво могат да ядат кърмачките, когато наоколо има толкова много ограничения на храните? В този случай не е необходимо да навредите на бебето и сами да си набавите необходимата порция витамини и хранителни вещества. Прочетете за това в нашата статия!

Какво не можете да ядете за кърмачка какво е строго забранено на жената да яде по време на кърмене и какво може

За да няма бебето ви колики и алергични обриви, трябва да знаете, че не можете да ядете кърмачка. Нашата статия предоставя пълен списък с продукти!

Колики в корема при новородени: лечение и профилактика

Колики в корема при новородени са безсънни нощи и постоянно търсене на лек за болестта. Лекарите предписват куп лекарства, а бабите съветват народни средства. Какво да изберем и възможно ли е напълно да се избегнат колики? Ще научите за това в нашата статия!

красота

мода

диети