майчинство

Лечение на синузит при деца: ефективни синтетични средства и билкови лекарства

Симптоми и лечение на синузит при деца, причини. Как да идентифицирате възпалението на синусите при деца. Какви методи за диагностика съществуват. Какви лекарства се използват за лечение. Каква е употребата на Sinupret при синузит.

Как да защитим дете от комари на улицата и у дома: традиционни методи и "Naturon zoogleya"

Препарат за комари за деца: как да изберем за кърмачета и по-големи деца. Какво е опасно ухапване от комари. Преглед на традиционните средства за защита. Характеристики на новия продукт от Sasher Med Naturonik Zoogleya.

Запек по време на бременност: Нормофлорините идват на помощ

Безопасно и ефективно решение на проблема със запека по време на бременност е курсът на приемане на пробиотици от ново поколение Нормофлорини. Тези съвременни биокомплекси нямат противопоказания и странични ефекти, което ги прави най-добрият избор за бременни жени, за които въпросът за безопасността е особено остър. Ще се справим с причините за появата на такова неприятно явление като запек по време на очакване на дете, а също така ще разберем как приемането на Нормофлорини може да спаси жена в „интересна позиция“ от този проблем.

Хранителни алергии при дете: как да разпознаем, лекуваме и къде да намерим лекарства на достъпни цени

Хранителна алергия при дете: причини, симптоми, лечение. Списък на алергенните продукти. Защо, когато купувате лекарства за дете, е изгодно да използвате услугата Inform.

Английски бавачки в Русия: точно като едно, две, три

Въпросът дали детето може да владее два (или дори три) езика дори не се поставя в къщи с среда на естествена двуезичност. Ако татко от Германия поиска сол на закуска (Führen Sie bitte das Salz), а майка с американски корени пее приспивни песни на родния си език (Мълча, малко бебе, не казвай и дума, татко ще ти купи подигравателна птица), бебе, perforce, се научава да разбира няколко диалекта едновременно. Но ако родителите говорят само руски?

Рейтинг на най-добрите колички за 2016 г.

Изборът на детска количка е трудна задача. Добрият модел трябва да има висококачествена тапицерия, колела с висока пропускателна способност, надеждна възглавница, добра защитна качулка. Ако това е модел за ходене, тогава трябва да се обърне внимание и на предпазните колани, защитна козирка.

Модерни колички: помощ при избора за бъдещи майки

Какво трябва да търся при избора на модерна количка? Новите модели имат функции, които улесняват мама да се грижи за бебето си. В нашия преглед - офроуд превоз, бастун, велосипед, модели с държачи за чаши и джаджи.

Разликата между близнаци и близнаци: как да различим подобни деца

По какво се различават близнаците от близнаците и каква е особеността на развитието и зачеването на тези деца. Какви фактори влияят на раждането на близнаци и близнаци. Каква е вероятността за тяхното раждане. Характеристики на образованието на близнаци и близнаци.

Ефектите от тютюнопушенето върху бременността: съвместими ли са бебето и цигарата?

Струва ли си да се откажете от пушенето по време на бременност или не е много опасно? Разберете как тютюнопушенето влияе на бременността. Какви опасности представляват за бъдеща майка и за дете.

красота

мода

диети