Рейтинг на най-добрите колички за 2016 г.

Изборът на детска количка е трудна задача. Добрият модел трябва да има висококачествена тапицерия, колела с висока пропускателна способност, надеждна възглавница, добра защитна качулка. Ако това е модел за ходене, тогава трябва да се обърне внимание и на предпазните колани, защитна козирка.
Момиче с количка

Днес в продажба можете да намерите класическа люлка, 2 в 1, 3 в 1, трансформатор и ходещ модел. Като комби, те предпочитат модел трансформатор, който по всяко време може да бъде преобразуван в желания тип количка. Купувайки люлка и разходка отделно, е възможно да се придобият най-качествените механизми.

След като разгледахме върховете на продажбите при покупки на колички в различни онлайн магазини, съставихме списък на най-популярните модели на 2016 година.

ТОП 5 колички 2016

В тази класация бяха различни модели от различни производители. Сред тях са както скъпи, така и по-евтини с добро представяне.

Количка Инглесина София

Инглесина София - №1

Първото място с право получи италианска количка. Въпреки високата цена (33 хиляди рубли) и възможността за превоз на дете изключително в хоризонтално положение, моделът получи голямо внимание от купувачите.

Всички модели на този производител са създадени, като се използват материали с най-високо качество. Тъй като продуктите се произвеждат в ЕС, разбира се, че отговаря на всички европейски стандарти, което обяснява високата цена. Повечето люлки имат впечатляващи размери, така че не винаги влизат в отвора на асансьора, но не и в този случай. Същото може да се каже и за теглото на модела. С собствени усилия той може да бъде спуснат няколко етажа надолу, когато асансьорът е повреден.

Количка BeBe-Mobile Toscana

BeBe-Mobile Toscana - №2

Количката направи пръскане сред родителите. Особено харесвала младите майки, които обичат смелия дизайн. Производителите обърнаха внимание не само на дизайна, но и на вентилацията, довършителните материали и системата за амортизация.

Моделът е конструкция 2 в 1. Управлението е сравнително лесно. Може да се използва за деца от 0 до 3 години. Широката гама от цветове ще ви позволи да изберете количка за момче и момиче. Производителят е създал универсален модел, който ще бъде удобен за работа и удобен за бебето.

Пешеходната седалка се инсталира много бързо. Той е мек и удобен. Тапицерия - 100% памук, който може да се сваля за пране. Облегалката може да се регулира в 5 позиции. Има броня за защита от падания. Комплектът се предлага с много допълнителни компоненти (защита за краката, чанта за мама, кошница за храна, поставка за чаша). Цената е 29 хиляди рубли.

Количка Камарело Кармела

Камарело Кармела - №3

Количка в същата ценова категория като предишния модел (28,5 хиляди рубли). Функционална количка за деца до 4 години. Може да се нарече най-универсалния от този списък. Тъй като е подходящ за груби пътища, студени зими и горещо лято. На шасито може да се монтира пешеходен блок.

Люлката е много просторна, въпреки малките си размери. Отличната способност за преминаване през страната се дължи на надуваеми въртящи се колела (отпред). Теглото на модела е 11 кг, което не е толкова много, че да създава неудобни условия на работа.

Детска количка CAM Dinamico

CAM Dinamico - № 4

Добър модел 3 в 1. Лек, удобен и удобен модел за новородено. На шасито са монтирани пешеходен блок и столче за кола. Много маневрен и лесен за управление. Отличната проходимост се осигурява от надуваеми колела (въртящи се).

Предлага се с качулка, нос, матрак, сваляща се броня, подлакътници. Ширината на шасито е 58 см, така че моделът може да влезе във всяка врата. Стол за кола, който се доставя с комплекта 0+. Най-скъпата количка в тази класация е 45 хиляди рубли.

Количка Адамекс Барлета

Адамекс Барлета - №5

Можете да закупите за 29,5 хиляди рубли. Детето може да бъде поставено в посока на мама. Предлага се с удобен матрак.Изработена е от хипоалергенни материали.

Рамката има специална ключалка, която държи позицията на количката, когато е сгъната. Предните колела имат възможност да се въртят на 360 градуса. Моделът има уникална възможност - да регулира сковаността на окачването. Теглото на количката е 12 кг.

Статията е актуализирана: 28.04.2019 г.
Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (37 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Сладко от Виктория стъпка по стъпка рецепта със снимка

по време на бременност

Стъпка по стъпка рецепта Каракум бисквитки със снимка

Рецепти за френска кухня 🍲 как да готвя френска кухня, бързи и лесни стъпка по стъпка рецепти със снимки

красота

мода

диети