Модерни колички: помощ при избора за бъдещи майки

Динамичният живот на съвременните родители използва постиженията на технологичния прогрес. Ако сравним съвременната майка и майка на 80-те, със сигурност можете да подчертаете основните разлики в областта на образованието и грижите за децата.
Млада жена с количка

Ако по-рано детската количка изпълняваше само една функция - транспортиране на бебе, то днес тя е станала многофункционална, помага на мама да се справи с много ежедневни задачи. На какво си струва да обърнете внимание, за да изберете удобна и функционална количка?

Нюансите на модерна количка

Отивайки в отпуск по майчинство, майката е напълно отдадена на бебето, така че има достатъчно време да се справи с всички трудности в образованието. Но изглежда само на пръв поглед. Подобно мнение е характерно за онези хора, които все още не са придобили собствено семейство.

Много млади майки днес успяват да съчетаят родителството и работата. След няколко месеца някои майки се връщат към обичайния си начин на живот. Поради тези причини е необходимо да изберете количка, която ще увеличи максимално грижите за детето и ще се превърне в истински помощник. Какво е необходимо за това?

Десни колела за дълги разходки

Количка - SUV

Не говорим за някакъв конкретен модел, който да прилича на „чудовище“. Тук говорим за междуосието. Трябва да изберете модел, който е в състояние да се справи с всякакви препятствия на пътя. Колкото по-добре пътувате с инвалидна количка, толкова по-бързо и по-безопасно можете да стигнете до вашата дестинация. Заетните майки ценят времето, така че модел с подобрени резултати в страната ще бъде много полезен. Такива детски джипове включват инвалидни колички с гумени колела. Най-често те са тези, които добре управляват трудните участъци от пътя. В допълнение към надеждни колела, трябва да има добра рамка, която да издържа на товари и възглавници.

Максимални допълнителни функции

Съвременните производители оборудват модели с различни иновации, които улесняват ежедневието на младите майки. Сред тях могат да се разграничат държачи за чаши и сгъваема маса. Намирайки се на разходка, можете да нахраните не само дете, но и да се храните сами. Удобно разположен на пейка в парка, разстилайки малка маса, можете да направите истински пикник с детето си. Решавайки битови въпроси и нямайки време да се приберете за обяд, майката и бебето могат да обядват в страхотна компания на чист въздух. Поставка за чаша е истинско спасение за майките и ето защо: наслаждавайки се на ароматно кафе или чай, често възникват ситуации, когато детето спешно се нуждае от внимание. В резултат на това мама не знае къде да сложи чашата и неистово я изхвърля. Поставка за чаша спасява ситуацията.

Вместима кошница за пазаруване и допълнителна чанта / раница за мама значително улесняват нейното ежедневие. Семейство с малко дете е с 50% по-голяма вероятност да пазарува. Много детски стоки (дрехи, храни, памперси) заемат впечатляваща площ. За да не пазарувате в два прохода, е удобно да използвате вместима кошница и чанта, които могат да бъдат окачени на дръжката на количка. Когато купувате, обърнете внимание на наличието на такива неща.

Сгъваема като японско оригами

Gadgets

Съвременната майка не може без технологични иновации, които заобикалят навсякъде. Количката от 21 век не беше изключение. Най-достъпните технологични иновации на пазара на колички включват зареждане за смартфон / таблет. По всяко време оборудването може да бъде презаредено и свързано. Повечето „пълнени“ смартфони консумират 100% батерия на ден, така че може да е необходимо презареждане по всяко време. Такива колички вече са на руския пазар (Origami трансформираща количка).

За активни майки

След раждането повечето млади майки спят и виждат как те подреждат формата си в ред. Мнозина дори преди изписването от болницата вече използват колан за стягане на корема, за да възстановят предишната еластичност на кожата. Как да съчетая възпитанието на едномесечно бебе и желанието да спортува? Има решение - велосипедна количка, например, Taga Bike. Подобни модели вече са в пълна употреба в Европа. Това е чудесна възможност за спортна мама.

Трансформиращият се модел за 20 секунди се превръща от велосипед в количка. Детето е пред мотора. Месечното бебе може да се носи в легнало положение. От 7 месеца седалката на количката може да се трансформира и постави бебето. Каретата се вписва много удобно в багажника на кола, така че не си мислете, че това е огромна структура, която ще бъде трудно да се съхранява. Спортът вече е повече от достъпен, дори за майки с бебета. Taga Bike ви позволява да пътувате из града, да пазарувате, на разходка. Производителят се фокусира върху екологичността на количката, така че можете да карате и да не се притеснявате за околната среда.

Сгънато шаси Zapp Xtra

Бъгита

Перфектният избор за жизнен живот. Активният начин на живот на майката се предава на детето, което означава добър имунитет и добро здраве. Размерните модели възпрепятстват удобството и мобилността, затова се препоръчва да се обърне внимание на бастуна на количката, който се сгъва и е лесен за транспортиране за секунда. Има модели, които се превръщат в чанта за няколко секунди. Бастунът е подходящ за деца от 7 месеца. Ако детето знае как да седи, камо ли да ходи, бастун с количка ще улесни работата. Една бастун е много популярна по време на пътуване. Теглото му е в рамките на 7 кг, но можете да намерите и най-леките модели - до 4 кг. В същото време има всичко необходимо за комфорта на бебето: удобно седене, слънчева сянка, предпазни колани. Сред популярните ZAPP XTRA. Лека, удобна и мобилна бастун.

Както показва практиката, съвременните майки ценят удобството, мобилността и функционалността. Повечето хора избират колички в Aport, не обременени с излишни неудобства и препятствия по време на работа. Съвременният асортимент от хиляди производители ви позволява да направите достоен избор.

Статията е актуализирана: 28.04.2019 г.
Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (32 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Салата „Гривна от нар“ по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Ruelia: домашни грижи, трансплантация, размножаване, резитба, причини за липса на цъфтеж (диптеракантус)

Панакота по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Свински пилаф в тиган според стъпка по стъпка рецепта със снимка

красота

мода

диети