здраве

"Метформин" за отслабване: механизъм на действие и как да приемате лекарство

Инструкции за употреба "Метформин": директно и допълнително поле за неговото предназначение, режим на дозиране за намаляване на захарта или теглото. Противопоказания, ограничения за употребата на Метформин и дългосрочните последици от употребата на лекарството.

Масло от морски зърнастец: инструкции за употреба в лечебни и козметични цели

Състав и лечебни свойства на морски зърнастец масло. Приложение за лечение на изгаряния, хемороиди, гастрити, гинекологични патологии. Рецепти за маски за кожа и коса. Ползи за миглите и ноктите. Роля в отслабването.

Витамини от група В: съдържание в продукти, симптоми и опасност от дефицит

Списък на храни, богати на витамини от група В. Роли B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9 и B12. Дневни помощи за деца и възрастни. Причини и признаци на дефицит. Ефектът на съединенията върху състоянието на кожата и косата, нервната система, лигавиците.

Терапевтична таблица номер 9: правилната диета при диабет и други метаболитни нарушения

Пример за меню за терапевтична диета № 9 (таблица за лечение номер 9). Захарен диабет и други показания за целта на диетата. Разпределение на протеини, въглехидрати, мазнини и фибри. Ролята на хранителните вещества. Прием на калории, консумация на вода.

Лечебна таблица № 6: Цел на целта и меню за пример

Пример за меню за терапевтична диета № 6 (таблица номер 6). Ефективност при нарушения на метаболизма на солта. Ефектът на диетата върху тялото. Съдържание на калории, BJU, препоръчителни и забранени продукти.

Акнето (акне, акне) на лицето: причини, лечение с научни и народни методи

Ефективността на лечението на акне (акне) народни и официални методи. Причини за развитие и форми на патология. Употребата на антибиотици, хормони, органични киселини, билки и диета с ниско съдържание на мазнини.

Капсули с витамин Е: характеристики на формата за освобождаване и правила за приложение

Инструкции за употреба на витамин Е капсули. Показания за назначаване. Терапевтични и превантивни дози. Използване по време на бременност, лактация, менопауза. Странични ефекти и противопоказания.

"Herbalife": "патица" или уникална разработка за отслабване

Ефективността на хранителните добавки "Herbalife" за отслабване. Преглед на лекарствата за отслабване Състав и принцип на действие. Плюсове и минуси. Дозови схеми и резултати. Рискове и противопоказания. Отзиви.

Менюто за диета със 7 венчелистчета за всеки ден: плюсове, минуси, ефект и опасност за здравето

Подробно описание на диетата със 7 венчелистчета. Разлики от 6-те венчелистчета. Подробно меню. Нормите за употреба на храна в риба, зеленчуци, пиле, зърнени храни, извара, плодове и дни за пиене. Очаквания водопровод. Противопоказания и рискове.

Диета при диабет: сортове, правила и характеристики на неговото съответствие

Диета при диабет. Правилата на хранене при заболявания от първи и втори вид. Характеристики на патологията на диета терапия по време на бременност. Изчисляване на хлебни единици. Списъци на забранени и разрешени продукти. Примерно меню.

Годжи Бери: как да приемате суперхрана за отслабване, подмладяване и възстановяване

Ползите и вредите от годжи бери. Съставът и свойствата на суперхрана. Мнения на експерти относно лечебния потенциал на плодовете. Роля в отслабването. Ефективен при проблеми с косата и кожата. Начини на приложение. Противопоказания.

Диета при панкреатит: хранителни особености при остро и хронично възпаление на панкреаса, разрешени и забранени храни

Пример за меню за диета с панкреатит. Забранено и разрешено при възпаление на продуктите на панкреаса. Разлики в храненето в остри, хронични стадии и усложнения от други органи.

Маточни фиброиди: какво представлява, опасността от диагноза и правилното действие при откриване на възли

Причини за миома на матката. Симптоми. Диагностика на възлите. Усложнения. Шансове за успешна бременност. Хормонални контрацептиви като начин за ограничаване на растежа на тумора. Опции за хирургично лечение. Предотвратяване.

красота

мода

диети