Какво да кълвеш розово пиле през 2017 г.?

Това е най-несериозният текст за хороскопа за 2017 г., макар и с препратка към солидни научни трудове и модни астрологични справочници. Каква диета е щастлива през 2017 г., ще има ли шанс да забогатееш, ако навършиш 30 години тази година, дали банката ти ще фалира? Всички тези въпроси ще съдържат, ако не преки, но изчерпателни отговори. Как да се отнасяте към тях - решете сами, звездите само предполагат.

Обвинението в псевдонаука е най-унизителната обида за световноизвестен учен.

Снимка на изключителен професор

Саймън Шнол.

- Да, приятелю, ти се занимаваш с някаква астрология за държавни пари! - веднъж чу професор в Московския държавен университет, биофизик Саймън Шнол на един от научните семинари в отговор на краткия си доклад за мистична грешка в най-точните измервания на активността на мускулните протеини. Ученият говори за това как някаква неизвестна сила прави чист биологичен продукт в специална камера с постоянно налягане и температура, изолирани от електрически и магнитни полета, реагират различно на едно и също проучване.

В кулоарите не по-малко почтени учени от други научни области със загадъчен шепот съобщават, че други параметри също се държат магически: от активността на радиоизотопите до статистиката на броя на ангинозните атаки в различно време на деня. В работата си „Космофизични фактори в случайни процеси“ Саймън Шнол говори за хиляди подобни факти, когато сюжетните грешки с напълно различни измерения са подобни на братя близнаци.

Внимание, само на нивото на научната хипотеза учените предполагат наличието на струпвания на гравитационни полета на близки и далечни космически обекти, които засягат всички известни на науката явления. Все още обаче никой не се е осмелил да постави тази хипотеза в солиден научен труд.

Но не ни интересува!

Милиони жители на земята не страдат от научни скрупули и отдавна са признали влиянието на звездите и планетите върху живота си. Натрупванията на гравитационни полета в аматьорска среда са лесни за изчисляване и прогнозиране, отколкото астролозите от всички училища и направления успешно се занимават повече от едно хилядолетие. И те не наблюдават звездите, противно на общото погрешно схващане, а поведението на човек в момент, когато звездите над главата му са формирали определена картина.

Черно-бял портрет на велик учен

Александър Чижевски.

Какъв мъж! Поведението на цели етнически групи зависи от благоразположението на светилата. Александър Чижевски, съветски учен, когото, за съжаление, много хора познават само заради неговия полилей - йонизатор на въздуха, изучи влиянието на слънчевата активност върху историческите процеси. „Земно ехо на слънчеви бури“, той нарече периодичния прилив на агресивност, не само човешка, но и бактериална, в отговор на слънчевата радиация.

Тибетските астролози наричат ​​тези изблици на манджи (мева, марка) и предупреждават, че всеки човек на всеки девет години се сблъсква с факта, че неговият характер е развален, навиците стават нестабилни, вниманието се притъпява, в резултат на което той попада в различни опасни ситуации.

Ето защо, ако през 2017 г. навъртите 10,19, 28, 37 ... и т.н., тогава трябва да се подготвите за житейски изненади и да бъдете философски за триковете на собствената си психика.

Пилешко прасе - другар

Европейската школа по астрология обръща специално внимание на месеца на раждане: лунните, слънчевите, планетарните ефекти за нея са решаващи. Източните хороскопи мислят по-широко - вземат предвид близостта на съседните галактики.12-годишният цикъл се смята за особено важен от тибетските, монголските, индийските хороскопи, именно върху него навлизаме в годината на розовото или червеникавото пиле (да, това е пиле, символичната птица в будистката астрология е женски знак), дошъл на 28 януари в 03:06 Московско време.

Много народи на Изтока имат толкова сериозно отношение към 12-годишния цикъл на астрологичните животни, че със сигурност се интересуват не само от годината, в която зверът техният шеф, лекар, фризьор, треньор, бизнес партньор, но признават символа на годината, в която е основана банката, в която съхраняват спестявания.

Рисуване на розова мацкаВръзката между символичните животни от източния хороскоп е отделна, засега напълно непотвърдена област на астрологичното познание.

Тибетският хороскоп твърди, че Пилето е в противоречие със Заека. Превеждайки тази информация, която на пръв поглед изглежда безполезна, в разбираем контекст на събитията, можем да предположим, например, където астероидът Фаетон (небесно тяло, по-голям от метеорита в Челябинск, който ще се приближи до земята на 12 октомври 2017 г.) ще падне, ако астрономите са преизчислили грешно. В Москва! И какво? Основана е през 1147 г., това е годината на Огнения заек. Благодарение на Федор Бондарчук, дори районът на падането е известен - Чертаново!

Специален успех през 2017 г. очаква Прасето. Всичко, което се появи тази година, независимо дали е изобретение, книга, човек, предмет, корпорация, произведение на изкуството, ще донесе късмет.

"Газпром нефт" е руска петролна компания, основана през годината на "Удината зелена свиня". Би ли купила акциите си с надеждата да забогатее? Особено според монголския хороскоп Зуркхай на всеки 12 години, преди човек да отвори вратата за печалба:

  • жени на 6, 18, 30, 42, 54 ... години,
  • мъже на възраст 1, 13, 25, 37, 49, 73 ... години.
Информация за астро-ентусиасти. Възрастта в монголските, тибетските, индийските хороскопи се брои от момента на зачеването.

Импулсивна година - импулсна мощност

По отношение на стремежите на жените, в частност, диетите в частност, най-успешната диета през 2017 г. ще бъде диетата, предложена от диетолог, роден в годината на прасето. Но както се оказа, „прасетата“ в диететиката са страшен недостиг, което е логично в ежедневието и няма нужда да гледате в телескопа за това.

Маргарита Королева и Елена Малишева, извинявай, Крави, не буквално, разбира се, но астрологично, Робърт Аткинс - кон, Алексей Ковалков - тигър, Пиер Дюкан - Змия, Мариет Мухина - куче, Лидия Йонова - пиле. Но както се казва, „търсете и намерете!“
Успешен диетолог и писател

Майкъл Гинзбург.

Михаил Мойсеевич Гинзбург, доктор по медицина, създател на пулсовата диета, е роден в годината на Жълтото земно прасе. Ето го, талисманът за диета в годината на розовото пиле. Именно към тази диета тези, които търсят космическа хармония във всички области на живота, трябва да разгледат по-отблизо. Между другото, импулсната диета е един от най-клинично изследваните: към нея бяха приложени всички критерии, които се използват за определяне на ефективността на лекарствата. При тази диета приемът на мазнини е ограничен, има дни на гладно. Хубаво е, че Михаил Мойсеевич смята да откаже вечерята за „мъчение“ и като цяло той е мъдър човек с чувство за хумор и безспорен литературен дар, така че тези, които избират диетата му като ръководство за действие през 2017 г., няма да съжаляват.

Информация за астро скептици. Провеждайки своето изследване, Саймън Шнол също отбеляза, че числото 12 играе специална роля във Вселената: „Това е естествена система, дузина са от Бога. Във Вселената има преди всичко дуодецималност, а не декадичност. Така че, нашето (излизащо от Вавилон) изчисление на времето не е случайно изградено според дуодециалната система. "
Доклад С. Е. Шнол на XIV годишната интердисциплинарна научна конференция „Етика и наука на бъдещето“ на списание „Делфис“. 2015 година.

През 2017 г. човечеството влиза с повишено внимание, не без причина безобидното розово пиле в новинарските емисии се превърна в огнен петел. Има много инсинуации за неговата експлозивност, агресивност, поне вземете намеци от 1917 година.Но всички бъдещи глобални катастрофи се свиват до нивото на обикновените клюки, ако си припомним, че година със същите астрологични параметри (животно, стихия, мева и др.) Човечеството многократно е живяло безопасно, последното е било преди 180 години. Тъжно е, разбира се, че през 1837 г. „Поетът умря! - роб на честта ”, но все пак това беше много стабилно време, както на руски, така и на глобален мащаб.

Единственото, което е тревожно, е присъединяването към трона през 1837 г. на новата кралица на Великобритания и големият пожар в Зимния дворец, който се случи тогава. Но да се надяваме, че през 2017 г. Бог все пак ще пази кралицата, а пожарната аларма ще бъде складовете на Ермитажа.

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Чай за отслабване с канела: Отзиви и рецепти

Заечни котлети по стъпка по стъпка рецепта със снимки

Карфиол в тесто по стъпка по стъпка 🥦 рецепта със снимка

Гъби, пълнени с пилешко и сирене 🧀 във фурната

Статията е актуализирана: 17.02.2017

красота

мода

диети