Основни продажби за годината

Подготовката за новата учебна година понякога се превръща в истинско извънредно положение, защото родителите трябва да осигурят на своите мъдреци и жени учебници, тетрадки и канцеларски материали, раница или раница, а също, разбира се, училищна униформа - и всичко това за своя сметка! И ако детето не е сам? И в тази връзка остро възниква въпросът как и кога е най-изгодно да пазарувате в училище. Нека да го разберем!

Ако можете да купите нещо много преди началото на учебната година, направете го и не забравяйте да проверите магазините за големи продажби. Разбира се, същият „Черен петък“ или продажбата на Нова година е много далеч от началото на новата учебна година, но отстъпките, например, в офиса в същия „Лабиринт“ или Book24 по това време могат да бъдат много значителни. По същия начин не отказвайте стилни дрехи и аксесоари на значително намалени цени (до 80-90% за някои модели в магазини като Lamoda) - освен ако не е необходимо да отчитате възрастта на детето си, тъй като учениците растат достатъчно бързо и в този случай дрехите трябва да се купуват малко за растеж. Не сте сигурни - не купувайте, но не пропускайте възможността да вземете, да речем, модна раница многократно по-евтина, отколкото обикновено струва. Единствените трудности, които могат да възникнат, са учебниците, тъй като е малко вероятно учителите да решат учебните помагала за следващата година през ноември и дори през януари, така че учебниците, разбира се, трябва да се вземат през лятото. Но студент може да си купи полезна книга предварително.

Продажби преди новата учебна година

За да увеличат продажбите, почти всеки магазин подрежда тематични продажби преди определени празници и Ден на знанието не е изключение. Затова се възползвайте от специални оферти и спестете от подготовката за училище двадесет процента, или дори повече през лятото. Интересното е, че продажбите преди новата учебна година дори се извършват от магазините за електроника и джаджи. Не е нужно да стигате далеч за примери: „Svyaznoy“, „Citylink“, „MTS“ - в тези онлайн магазини можете да намерите лято, макар и не твърде голямо, но все пак приятни намаления на полезни джаджи за изучаване. Също така през лятото със сигурност ще има отстъпки за училищни униформи, чанти и раници, канцеларски материали и, разбира се, учебници, така че не пропускайте старта на акцията. Искате да спестите още повече? Използвайте промоционални кодове!

Къде мога да намеря промоционални кодове?

Преди няколко години промоционални кодове се издаваха на клиенти изключително от магазини и като правило „за добро поведение“, тоест редовни клиенти. Днес ситуацията се промени, защото купонните услуги, които конкретно събират всички налични кодове за отстъпки от различни онлайн магазини, се притекоха на помощ на клиентите. Например, една от тези услуги е уебсайтът Picodi, където можете да намерите и изключителни промоционални кодове. Какво е това? Например в споменатия по-горе магазин Read-Gorod промоционалните кодове се издават на редовни клиенти, но в Picody можете също да се възползвате от допълнителната отстъпка от ексклузивния промоционален код, предлаган от магазина на всички потребители на услугата за купони. Какво друго е удобно за такива услуги? Да предположим, че искате да знаете за всички отстъпки и промоции на M.Video - трябва да се съгласите, че не е много удобно да се покатерите на уебсайта на магазина, за да ги намерите! И на такъв портал всички тези промоции са групирани на едно място - на страницата на магазина, тоест купонните услуги също са агрегатори за отстъпки.

Какво друго можете да спестите?

Разбира се, най-големите отстъпки се предлагат при специални продажби (посветени на всякакви празници, специални дни или сезонни), както и допълнителни - с помощта на промоционални кодове, които могат да се нарекат по различен начин: код за отстъпка, купон, промоционален код и др.Не пренебрегвайте обаче и други възможности. Така че в повечето онлайн магазини ще ви бъде предложена отстъпка при първата ви поръчка в замяна на абонамент за бюлетин. Съгласете се, изобщо не е необходимо да посочвате основния си имейл за това и можете да спестите до 10-15%! Можете също така да спестите някаква сума при доставка, докато минималната сума за организиране на безплатна доставка до дома или до мястото за вземане често е далеч от „дракониански“, и има смисъл да посегнете на този „норматив“. Е, за тези, които обичат да пестят пари, предлагаме да прочетат следващата и последна глава от нашето малко ръководство.

Китай? Китай!

Китай евтин и лош ли е? Забравете! По отношение на качеството повечето стоки от Средното кралство отдавна не са по-ниски от европейските и американските, така че не се колебайте да отидете в „Меката” на китайската търговия - до онлайн сайта AliExpress. Aliexpress всъщност е огромен търговски комплекс, единствен виртуален, където много хиляди продавачи поставят стоките си. Именно на „Ali“ можете най-изгодно да закупите дрехи, чанта или раница и канцеларски материали за училището, но е важно да изберете подходящия продавач. По принцип не е трудно - просто разгледайте рейтинговата система на сайта и допълнителна отстъпка за Aliexpress ще ви бъде предоставена от специални талони, които услугата раздава за различни действия в сайта. Последният момент е доставка. Предупреждаваме ви веднага: може да бъде дълго (до няколко месеца), така че е по-добре да планирате покупките в този магазин предварително.

Статията е актуализирана: 27.06.2019 г.

Уважаеми потребители!

Материалите на тази страница са с информационна цел и са предназначени само за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински препоръки! Преди всяко действие се консултирайте със специалист.

Администрацията не носи отговорност за възможни отрицателни последици, произтичащи от използването на информация, публикувана на woman365pro.com

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (33 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Маникюр с точки: снимки 100 красиви идеи за вдъхновение

Стъпка по стъпка рецепта натруфен бисквитка със снимка

Жулиен с пиле и гъби в тарталетки 🥣 стъпка по стъпка рецепта

Рецепти за карбонара 🍲 как да готвя карбонара, бързи и лесни стъпка по стъпка рецепти със снимки

красота

мода

диети