Начин на живот

Основни продажби за годината

Подготовката за новата учебна година понякога се превръща в истинско извънредно положение, защото родителите трябва да осигурят на своите мъдреци и жени учебници, тетрадки и канцеларски материали, раница или раница, а също, разбира се, училищна униформа - и всичко това за своя сметка!

Как да организираме голям пикник

Не познаваме нито един човек, който да не обича пикници. Но мнозина се плашат от дела, когато става въпрос за барбекю за голяма компания. Изядохме килограм барбекю на пикници и знаем как да организираме пикник бързо, забавно и с голям мащаб!

Тролове във вашия дом: 6 начина да се сприятелите с гуми от Pyaterochka

Забелязали ли сте, че къщата ви е станала забележимо по-тиха и децата вече не ви притесняват с въпроси, какво да играете с приятели? Ако е така, тогава вълшебните герои от анимационния филм на DreamWorks "Тролове" определено са се настанили във вашия дом. Мрежата стартира кампанията с ярки фигури на гуми за тролове като подаръци за покупки в края на август.

Топ 7 правила за избор на кухненски мебели

Кухнята е специално помещение. Тук можете не само да готвите, но и да организирате уютни семейни вечери, приятелски чаени партита, да обменяте новини след работен ден. Затова е много важно да се създаде удобна и функционална среда, която да зарадва с красота и удобство.

Спестете от пазаруване: 5 начина за закупуване на по-евтини онлайн

Основното правило на онлайн пазаруването е да не бързате с „вкусните“ оферти на непознати компании. Магазинът трябва да бъде: а) известен; б) надежден; в) удобно за клиентите; d) съотношение положителна / отрицателна обратна връзка приблизително 80/20. Мин.

Онлайн магазин ASOS на руски език - дрехи и обувки с европейско качество

През 2013 г. отвори врати онлайн магазинът на ASOS на руски език. Това е един от най-популярните магазини в света, предлагащ модни дрехи и обувки на достъпни цени. А с помощта на продажби и промоционални кодове на ASOS можете също да получите добра отстъпка!

Защо да рисувате яйца за Великден и как да украсите великденска маса?

Защо да боядисвате яйца за Великден и кои естествени цветове да използвате? Как да украсите великденска трапеза и да създадете уникална празнична атмосфера? Прочетете за това в нашата статия!

Направи си великденски подаръци: изненадайте семейството си!

Великден е тържествен християнски празник, който е обичайно да се празнува с цялото семейство. Моля роднини и приятели - направете оригинални великденски подаръци със собствените си ръце!

красота

мода

диети