70 най-интересни снимки известната Камила Мендес

Камила Мендес, американска актриса от бразилски произход, е звездата на известния Ривърдейл, американски младежки сериал, където нейният герой, Вероника Лодж, актриса участва в снимките на 1-4 сезона. Камила Мендес (родена Камила Мендес) е родена във Вирджиния в бразилско семейство. Родителите се разведоха, когато Камила беше още дете. Камила Мендес (снимка от 2014 г.) получи първия си актьорски опит в рекламата на IKEA.

Тогава дойде комедията Късна нощ със Сет Майърс, призната през 2014 г. за един от най-добрите филми. И едва тогава - Вероника от Ривърдейл, актрисата веднага стана изгряваща филмова звезда. Носеха се слухове, че Камил Мендес и приятелят й Кей Джапа (който играе ролята на Арчи) започват да се срещат по време на снимките. Тогава се появи информация, че Шон Мендес, млад канадски певец, играе важна роля в живота на актрисата обаче и това се оказа дезинформация.

Момичето не рекламира личния си живот, но периодично в мрежата се появяват различни спекулации по този въпрос. Така известно време актрисата живееше с фотографа и режисьор Иън Уолъс (Камила Мендес без грим - снимка с Иън). Съвсем наскоро започнаха да се разпространяват слухове, че Камила Мендес дава сърцето си на актьора, когото срещна на снимачната площадка. Камила Мендес и Чарлз Мелтън (от втория сезон на Ривърдейл) потвърдиха връзката си, като публикуваха съвместни снимки в Instagram.

70 снимки на знаменитости

Камила Мендес (горещи снимки с оригинална татуировка под гърдите) взе участие във фотосесия за Cosmo Филипини, след което Лили Райнхарт и Камила Мендес обвиниха списанието, че снимките им са много „снимани“ и по този начин показаха неуважение. Cosmo Philippines все още не е коментирал ситуацията.

Интересен факт - Камил Мендес и Фийби Тонкин (австралийска актриса) са много сходни - това е много забележимо на снимката.


kinopoisk.ru

Статията е актуализирана: 15.08.2019 г.

Уважаеми потребители!

Материалите на тази страница са с информационна цел и са предназначени само за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински препоръки! Преди всяко действие се консултирайте със специалист.

Администрацията не носи отговорност за възможни отрицателни последици, произтичащи от използването на информация, публикувана на woman365pro.com

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Мезоролер за лицето: как да се използва у дома, методи за излагане на косата, тялото и целулита

Хачапури с извара и сирене по стъпка по стъпка 🍕 рецепта със снимка

Квас у дома по стъпка по стъпка рецепта със снимка

Пиле с гърне в фурната: Съвети и вкусни рецепти

красота

мода

диети