70 най-интересни снимки известната Алисия Силвърстоун

Идолът на тийнейджърите от 90-те, звездата от клипа „Луд“ - Алисия Силвърстоун е родена през октомври 1976 г. в Сан Франциско. Бащата на Стейси Монти Силвърстоун е любил фотографията и е участвал във филма „Детегледачката“. На 6 години бебето Алисия Силвърстоун се появи на рекламни снимки, а в тийнейджърските си години получи роля в телевизионния сериал „Чудотворни години“. На 15-годишна възраст младата актриса се запознава с дъщерята на лидера на групата Aerosmith Лив Тайлър. Благодарение на нея Алиша Силвърстоун успя да играе в клипа „Aerosmith“ за песента „Crazy“. Но в младостта си филмовата й кариера не беше безоблачна и лесна: в допълнение към популярността и любовта на публиката, Стейси получи и 2 анти-награди „Златна малина” от критиците.

През лятото на 2005 г. Алисия Силвърстоун и Джареки Кистофер се ожениха. Техният мигрант Bear Blue е роден през май 2011 г. През февруари 2018 г. пресата получи информация, че Силвърстоун Алисия и Кристофър Джареки се разведоха след 12 години брак и 20 години брак. Но сега Стейси Силвърстоун и Кристофър имат добри отношения и отглеждат Bear Blue Jareki заедно.

70 снимки на знаменитости

Какво прави сега Алисия Силвърстоун, снимките в списанията „Максим“, Космополитън и други демонстрират много красноречиво: дом, син, снимане. Феновете наблюдават живота и работата на Стачи Силвърстоун в личния микроблог Алисия Силвърстоун в Инстаграм, четат нейните бележки в Twitter. Тя се грижи за себе си и изглежда страхотно - Алисия Силвърстоун в бански костюм е толкова добра, колкото и преди много години. Ето защо Алисия Силвърстоун украсява кориците на модни списания (снимка): Maxim, Bullett, InStyle, Lucky и др. Allysia Silverstone продължава да участва във филми и телевизионни предавания, образова сина си, работи в градината си, придържа се към вегетарианството и активно защитава правата на животните.

Статията е актуализирана: 14.08.2019 г.

Уважаеми потребители!

Материалите на тази страница са с информационна цел и са предназначени само за образователни цели. Моля, не ги използвайте като медицински препоръки! Преди всяко действие се консултирайте със специалист.

Администрацията не носи отговорност за възможни отрицателни последици, произтичащи от използването на информация, публикувана на woman365pro.com

Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (Все още няма оценки)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Кайсиев компот за зимата: рецепти за 3-литров буркан, със семена, без стерилизация, с различни плодове и плодове

Рецепта за супа с кнедли как да готвя кнедли баба супа, снимка

Маска за коса с Димексид и яйце, горчица, витамини: правила, резултати и отзиви

Ниацин за коса 💄 инструкции за употреба за растеж на косата в таблетки, инжекции под формата на маски + рецензии 2018-2019

красота

мода

диети