Грим "Smoky Ice" стъпка по стъпка - професионална техника у дома

Искате ли външният ви вид, загадъчен и светъл, да привлече вниманието на мъжете? Нищо не е по-лесно! Погледнете по-отблизо очите на холивудските актриси на снимки в модни списания. Тяхната изразителност е заслугата на ефектния грим Smokey Ice. Ще ви разкажем за неговите характеристики и ще ви научим как да нанасяте Smokey Ice грим стъпка по стъпка.
Грим Smoky Ice стъпка по стъпка - професионална техника у дома

Грим Smoky очите се роди сред холивудски звезди и професионални модни модели. Неговите наситени и наситени цветове позволяват да се покаже дълбочината на зрението дори при най-отдалечен контакт с зрителя - от снимка или от телевизионен екран. Постепенно той се вкорени в филистинска среда. Днес достъпната техника за изпълнение на този грим позволява на всеки от нас да придобие същия загадъчен „опушен“ вид, който звездите завладяват.

Направете грима Smokey Ice правилен е невъзможно, ако обърнете внимание само на очите. Ето защо той е любим холивудски грим, за да може компетентно да скрие всички дефекти и да изложи на показ само добродетели. В класическия смисъл Smoky очите са перфектният тен, изчистени и спретнати вежди и, разбира се, очите са предизвикателно опушени и ефектни.

Техника на грим Smokey Ice

Голямото предимство на грима Smokey Ice е, че той харесвагрим в стил Чикаго 30-те години, прилага се достатъчно бързо. За да го създадете, трябва:

 • основа и бистър прах,
 • молив за очна линия (ще поговорим за цвета му малко по-късно),
 • нюанси на три тона: тъмен, среден и светъл,
 • четка за сенки за очи
 • молив за вежди или коригиращ гел,
 • гъба или памучни пъпки.

Започнете грима си с подготовка на кожата.

 1. Нанесете лека текстурна основа върху кожата си, ако няма значителни дефекти по лицето (акне, пъпки и др.). И основа с гъста текстура, ако някои области на кожата се нуждаят от корекция.
 2. Нанесете прах с лека текстура отгоре. В идеалния случай получавате равномерен тон на лицето си без недостатъци.
 3. Нанесете фон дьо тен върху кожата на устните, разпределете равномерно.
 4. Подгответе кожата около очите: нанесете лека основа или пудра. Ако има торбички под очите, използвайте тонална основа със светъл нюанс. Така няма да оставите сенките да се прилепват към гънките на кожата.
 5. Коригирайте формата на веждите с молив. Или фиксирайте завоя си с прозрачен гел за вежди.

Когато подготвителната работа е приключила, пристъпете към грим на очите.

Smokey Ice грим стъпка по стъпка - внимание към очите!

 1. Нанесете лек нюанс с лек блясък върху горните клепачи. Идеалният тон би бил крем с нотка на шампанско.
 2. С молив начертайте линия по протежение на растежа на миглите по горния клепач. Дебелината му трябва да се увеличи от вътрешния ъгъл до външния.
 3. Начертайте тънка линия на долния клепач.
 4. Смесете очната линия с четка или памучен тампон, така че контурът й да не е ясен.
 5. Нанесете сенки: най-тъмният нюанс върху подвижния клепач, по-светлият тон - малко по-висок, а най-светлият тон - под веждите. Засенчвайте внимателно всички слоеве, така че техните граници да не са остри. Издърпайте линията на сенките към храмовете. Вътрешният ъгъл на очите може да се различи по нюанси на перлен цвят.
 6. Мастилете миглите с ефект на удължаване на миглите.

Когато гримът за очи приключи, нанесете неутрално червило върху устните. Не използвайте алени и червени тонове, тъй като в този грим основният акцент трябва да бъде върху очите.Присъствието на лицето на друго светло петно ​​ще направи външния ви вид вулгарен.

Smokey Ice грим стъпка по стъпка за различни цветове на очите

Важно предимство на грима Smokey Ice е, че можете да използвате сенки и молив от различни цветове, за да го приложите. Не е необходимо да се прилагат тъмни тонове. Изберете цвета на продуктите за грим в зависимост от вашия естествен цвят на очите.

Smokey Ice Грим за сиви и сини очи

За дамите със светли очи е важно да не претоварват лицето си с тъмни тонове. За да направите това, използвайте нюанси на светли нюанси: злато, сребро, люляк. Нанесете минимум сенки и ги смесете внимателно. За очна линия не използвайте черен молив, тъмно сивото ще бъде по-подходящо.

Smoky Ice грим за кафяви очи

Кафявите очи и светлата кожа изискват използването на лилави, сини и люлякови нюанси в грима. Тъмната кожа ви позволява да използвате кафяво-маслинови цветове.

Smokey Ice Грим за зелени очи

С този цвят на очите можете да експериментирате с различни нюанси: злато, виолетово, медно, кафяво, шоколадово. Или използвайте оригиналната комбинация от тъмнозелени, кафяви и златисти тонове.

Използвайте универсалната техника за грим Smoky Ice както за дневен, така и за вечерен грим. И очаровайте мъжете с дълбочината и мистерията на вашите „опушени“ очи!

Smokey Ice грим стъпка по стъпка: видео

Статията е актуализирана: 27.04.2019 г.
Харесва ли ви статията?
1 звезда2 звезди3 звезди4 звезди5 звезди (40 оценки, средно: 5,00 от 5)
Зареждането ...
Подкрепете проекта - споделете линка, благодаря!

Стъпка по стъпка рецепта за супа от леща и пиле със снимка

Гатанки с улов, за бебета, деца, забавни, къси

Туберкулозна бегония: домашни грижи, засаждане в саксия, поливане, преобличане, размножаване, зимуване + отзиви

Кроасани с кондензирано мляко по стъпка по стъпка с рецепта със снимка

красота

мода

диети